John Kerstens

Het verschil maken voor mensen die het allemaal niet cadeau krijgen, die niet de hoogste opleiding of het hoogste inkomen hebben. Die hun best doen, maar af en toe ook een steuntje in de rug nodig hebben. Zich soms zorgen maken, en willen dat die zorgen serieus worden genomen. Dat is waar ik ’t voor doe. Nu (en hopelijk straks) in de Tweede Kamer, hiervoor bij de FNV.

Het resultaat van 4 jaar in de Tweede Kamer mag er zeker zijn. Zaken waarover John Kerstens, voordat hij naar Den Haag kwam een roepende in de woestijn was, staan nu op de agenda. Sommige zaken worden vertaald in wetten en in acties. 

 

Concrete resultaten van John Kerstens zijn:

  • voorkomen dat Nederlandse werknemers worden weggeconcurreerd door onderbetaalde buitenlandse arbeidskrachten
  • verhoging van de jeugdlonen
  • het inperken van topinkomens
  • extra banen voor mensen met een beperking

 

Een fatsoenlijkere arbeidsmarkt voorop!

Daar blijft John Kerstens voor strijden, waarbij:

  1. mensen niet worden gezien als kostenpost, maar als het grootste kapitaal van een bedrijf
  2. mensen die elkaars collega zijn niet tegen elkaar worden uitgespeeld, maar samen werken aan de toekomst, hun eigen toekomst maar ook de toekomst van hun bedrijf en die van onze samenleving

 

Er is nog zat te doen! Van meer vaste contracten tot een eerlijker pensioen voor mensen die al jong (zijn) gaan werken of een zwaar beroep hebben.

Daarom: Kies John Kerstens op 15 maart! Lijst 2 plek 11.

Kijk op Twitter of op Facebook hoe John Kerstens voor jullie knokt! Of nodig hem gewoon een keer uit: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..