Mag ik mij even voorstellen.

Ik ben Pieter Meijer 57 jaar. Als geboren en getogen Arnhemmer woon ik sinds 1989 in Duiven.

Dit bevalt mij tot op heden uitstekend. Ik ben getrouwd met Gina en wij hebben geen kinderen.

Ik heb in de loop der jaren vele vrijwillige activiteiten gedaan als zijn jeugdleider en scheidsrechter bij voetbal (KNVB en later bij DVV). Daarnaast was ik vele jaren voorzitter en secretaris van een muziek- en majorettevereniging. Daarnaast richtte ik mijn aandacht uiteraard op mijn vrouw en werk.

Ervaring

Na 40 jaar werkzaam geweest te zijn bij één en hetzelfde bedrijf in Arnhem (Peja) als vastgoedbeheerder, is dit door reorganisatie en ziekte (hartproblemen) gestopt. Ik zit nu thuis, maar zeker niet stil. 

Mijn kennis en ervaring wil ik niet verloren laten gaan. Voor mij is dit een belangrijke reden om me bezig te houden met de lokale politiek. De lokale politiek is niet nieuw voor mij. Meerdere jaren was ik bestuurder in wijkraad Duiven-West. Bij de wijkraad was het volgen van de lokale politiek al belangrijk. Sinds een half jaar volg ik de vergaderingen van de gemeenteraad. Ik sta open voor meer na de verkiezingen van maart 2018.

Motivatie

Ik wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn in Duiven, Groessen en Loo. Want laten we eerlijk zijn, er moet weer naar de burger en arbeider geluisterd worden. Als we met z’n allen hiervoor staan en ieder zijn eigen bijdrage levert, komen we “Samen Vooruit”. Ik probeer via de PvdA Duiven mijn bijdrage te leveren.

Top