Mag ik mij even voorstellen.

Ik ben René Looijs 35 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Ik woon in Duiven.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als consultant servicedesk, en buiten het werk ben ik leider van het voetbalteam van mijn dochter en ben ik lid van de PR-commissie van HV Duiven.

Naast mijn werk en politieke bezigheden haal ik veel energie uit leuke dingen doen met mijn gezin. Ik denk dan aan wandelen in het bos bijvoorbeeld de Posbank. Maar ook gewoon gezellig thuis een spelletje doen of een film kijken samen met mijn vrouw en de kinderen. En iedere week ben ik te vinden op het voetbalveld bij sportclub Groessen en volg de verrichtingen van mijn dochter langs de zijlijn. Ook de wedstrijden van de handballers van HV Duiven volg ik op de voet.

Mijn ervaring

Mijn ervaring als consultant servicedesk helpt mij bij het goed luisteren naar en verwerken van de vraagstukken die er spelen binnen de gemeente. De binding die ik heb met het verenigingsleven in Duiven neem ik mee in mijn politieke ambities binnen de PvdA. De reden dat ik politiek actief ben geworden is dat ik ook mijn steentje wil bijdragen aan het verbeteren van onze gemeente. Dit probeer ik als burger, maar nu ook als lid van de PvdA-fractie.

Mijn motivatie

Zaken die ik belangrijk vind, zijn goede zorg voor de bewoners die dat nodig hebben en het zonder steun niet (voldoende) kunnen krijgen. Een veilig leefklimaat voor ons allemaal en goede sportvoorzieningen zijn andere thema’s die mijn belangstelling hebben.

Ik hoop dat wij als PvdA samen met u als burger in gesprek kunnen blijven om duidelijk te krijgen wat er voor u binnen de gemeente speelt. Als fractie assistent heb ik de laatste jaren al veel gehoord, gelezen er ervaren in Duiven, maar elke mening blijft belangrijk. Hiermee hopen we u als burger nog beter te kunnen vertegenwoordigen voor een nog beter en mooier Duiven.

Top