Mag ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Vincent Sprakel en ik woon sinds 1999 met veel plezier in Duiven.

Sinds mijn studententijd ben ik lid van de PvdA en dat is al meer dan dertig jaar geleden. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat er ook tussenpozen waren dat ik me niet altijd kon vinden in het beleid van de PvdA. Ik heb echter nooit getwijfeld aan de sociaaldemocratie. Na het verlies van de PvdA bij de landelijke verkiezingen heb ik me de dag erop aangemeld. Dat was voor mij de vijfde keer in die dertig jaar.

Onder het motto, geen woorden, maar daden wil ik niet meer aan de kant staan. Ik ben daarom blij met de tweede plek op de kandidatenlijst van de PvdA in Duiven.

Ervaring

Ik ben 51 jaar, getrouwd en heb twee volwassen en studerende kinderen. Ik ben werkzaam bij de reclassering van het Leger des Heils in Arnhem. Naast psychiatrisch verpleegkundige ben ik afgestudeerd politicoloog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Mijn hobby’s zijn lezen, schrijven en ook mag ik graag ‘lantefanteren’. Dus nietsdoen, dromen en denken over het leven en de maatschappij. Vooral hoe het anders en beter kan. Met mijn kandidatuur voor de gemeenteraad voor de PvdA zal de tijd om niets te doen drastisch verminderen. Dat is niet erg want met veel plezier wil ik mijn bijdrage leveren om Duiven een beetje mooier en beter te maken voor iedereen.

Motivatie

En hoe interessant Duiven is heb ik als freelancer, correspondent en columnist bij het Gelders Dagblad, later de Gelderlander en het Liemers Vizier mogen ervaren. Nu schrijf ik niet meer voor de regionale pers, maar hoop ik dat er over de PvdA Duiven mooie dingen worden geschreven. Het is voor mij een eer hieraan een bijdrage te mogen leveren.

Top