PvdA leden bij de start van de campagne

De race om de kiezers? Misschien wel de race om de origineelste campagne met als hoofdprijs een vernoeming bij Eva Jinek voor een te lullig filmpje? Je weet niet waar het eindigt? We weten wel waar het begint voor de PvdA-Duiven. Bij de actuele groepsfoto en wel vandaag. Beginnend bij het gemeentehuis met uit alle hoeken opgetrommelde PvdA’ers. En dan met de eerste zeven gemeenteraadskandidaten gaan we verder op pad.


Waar moet een goede foto aan voldoen? Iedereen moet er zichtbaar op staan uiteraard. Rode rozen? Gestaald arbeiderskader? Of toch gewone Duivenaren van alle soorten en maten die midden in de samenleving staan, die je zomaar los op straat kunt tegenkomen. In de buurt, op het voetbalveld of op een terras. We hopen uiteraard op een zo groot mogelijke deelname in de gemeenteraad van Duiven. Want met onze binding in Duiven zijn we op de eerste plaats een lokale partij die opkomt voor de Duivense belangen. Maar we zijn verder niet voor niets sociaaldemocraten dus we hebben extra aandacht voor mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben. Daar zijn we trots op.

Maar hoe zet je die lokale PvdA’ers nu zichtbaar in het gelid om uitdrukking te geven aan onze lokale verbondenheid èn onze PvdA achtergrond? Je gaat gewoon op pad en komt tegen, de Hemelfietsers van Will Schropp.

PvdA Duiven hemelfietsers

Ja, we zijn bevlogen, maar met beide benen op de grond. We willen dingen verbeteren daar waar het nodig is. We willen dat iedereen mee kan doen in Duiven. We weten dat dit mogelijk is en daar gaan we ook voor. Maar is ons ideaal hemelfietserij? Wij denken van niet, maar als hemelfietserij tot verbetering leidt dan gaan we ervoor.

Wij willen uiteraard onze ideeën uitdragen aan eenieder die het horen wil. En soms aan hen die het horen moet. Kleine verbeteringen of grote uitdagingen, we gaan ze niet uit de weg en willen alle Duivenaren hierin in meenemen. Gehoord worden is een eerste vereiste. En ook al zijn we (nog) klein in Duiven, we willen onze boodschap wereldkundig maken. We zijn inmiddels aanbeland bij de Dorpsomroeper (Hans Kuijpers) in Loo.

PvdA Duiven dorpsomroeper

De minikaravaan van PvdA’ers gaat nu richting Groessen, op de hielen gevolgd door fotograaf en cameraman. Doel is de muziekkapel achter de Sint Andreaskerk in Groessen. De kapel staat voor ons symbool voor harmonie, samenwerking en saamhorigheid. De PvdA willen verbinden tussen mensen en samen verder vooruit. De mooiste muziek krijg je namelijk door samenwerking. We streven naar harmonie, maar als er af en toe een valse noot gekraakt moet worden, zullen we dat niet uit de weg gaan. Het is maar dat u het weet.

PvdA Duiven muziekkoepel

Hier zijn ze dan, de lokale PvdA van Duiven, te zien in Loo, Groessen en Duiven. Wij hopen u de komende tijd nog vaak tegen te komen. Mocht u nu al vragen of opmerkingen hebben, misschien wilt u zelfs wel meedoen, dan kan dan. Spreek ze gewoon in Duiven aan. Of mailen kan ook naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top