Vuurwerk opruimen in Groessen

Krijg maar eens meerdere agenda’s kloppend als het om een fotoshoot gaat. Dat is niet gemakkelijk. En het is een kwestie van moeten. Want ook sociaaldemocraten zullen met hun gezicht op de foto moeten voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Met goede ideeën en uitgekiende plannen alleen kom je er helaas niet mee. Dan zou het wel heel gemakkelijk zijn. De groepsfoto voor de PvdA Duiven is vandaag gepland, zaterdag 27 januari 2018.

Koud, vroeg en nog zoekende naar de juiste composities. Op meerdere plekken in Duiven doen we een poging. Maar op één plek moesten we eerst aan de slag. Bij de muziekkapel achter de kerk in Groessen was het een grote puinhoop. Vuurwerkresten lagen bezaaid rondom de muziekkapel. Hier is geen eer te behalen voor de groepsfoto in Groessen. Dus eerst aan de slag.

vuurwerk opruimen

Met acht mensen was het een werkje van niets en de opbrengst was indrukwekkend.

vuurwerk groessen

vuurwerk groessen trap na

Zou het nog vuurwerk van de jaarwisseling zijn? Of is hier onlangs nog een feestje geweest? Het was in ieder geval geen feest voor de toevallige voorbijganger. En ook niet voor ons dus. Het was nog even twijfelen hoe de kop van dit stukje moet gaan heten. Eerst het zuur, dan het zoet van de mooie foto? De PvdA Duiven steekt de handen uit de mouwen? Geen woorden maar daden? Of PvdA verleent Groessen een vriendendienst? Ik kies uiteindelijk voor gewoon doen dan komen we samen wel vooruit.

Top