PvdA Duiven - Samen vooruit

Op 21 maart 2018 worden er weer Gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De PvdA Duiven doet aan deze verkiezingen mee! Met trots presenteren wij onze kandidatenlijst.

Eerder was al aangekondigd dat Jasper Walraven (45 jaar) de lijsttrekker is. Nu is de volledige lijst vastgesteld. Het is een lijst waarbij ervaring en leeftijd evenredig is verdeeld. Onze jongste kandidaat is 19 jaar en onze oudste is 73 jaar.

Nummer 2 op de lijst is Vincent Sprakel (51 jaar), nummer 3 is René Looijs (34 jaar) nummer 4 is Jorik Walraven (19 jaar) nummer 5 is Pieter Meijer (57 jaar), nummer 6 is Geert Hermans (67 jaar) en nummer 7 is Ruud Lans (62 jaar). In totaal bestaat onze kandidatenlijst uit 12 personen. Allemaal mensen die midden in de samenleving staan en actief zijn binnen diverse verenigingen en stichtingen.

Samen werken aan een gemeente waarin iedereen meetelt, dat is wat wij willen en daarom heeft ons verkiezingsprogramma de titel Samen Vooruit. Wij willen samen vooruit, met ruimte voor wie wat wil en waardig voor wie niet kan. Voor ons ​​zijn​ ​de ​waarden ​​​vrijheid​, democratie​, ​​rechtvaardigheid​, ​duurzaamheid ​en ​​solidariteit ​​de ​basis ​van ons ​​denken ​en ​handelen.
Het verkiezingsprogramma beschrijft wat wij belangrijk vinden en waar wij ons voor inzetten. Belangrijke thema’s voor ons zijn Armoedebestrijding, Zorg en toegankelijkheid, Leefbaarheid en veiligheid, Duurzaamheid en Sport en verenigingen. Dit programma wordt eind januari gepubliceerd.


De kandidatenlijst:

 1. Jasper Walraven
 2. Vincent Sprakel
 3. René Looijs
 4. Jorik Walraven
 5. Pieter Meijer
 6. Geert Hermans
 7. Ruud Lans
 8. Karel Schols
 9. Sonja Bakker
 10. Ron Brachten
 11. Ineke Levelink
 12. David van der Meulen

PvdA logo

Top