PvdA Duiven posters plakken

[VIDEO] Vele jaren ervaring, degelijkheid, betrokkenheid en verbinding zoeken ten spijt, het is niet gelukt. Waar hebben we het over? Over de PvdA Duiven natuurlijk.

En meer specifiek over onze de plakploeg. Karel Schols en Peter de Bos zijn de vaste krachten die al bij bijna tien verkiezingen Duiven opsieren met het logo van de PvdA tijdens verkiezingen. Want laten we nu eerlijk zijn, een beetje meer sociaaldemocratie maakt Duiven echt een stukje mooier. 

Deze keer hadden ze een stagiaire plakker meegenomen, de volgende generatie zullen we maar zeggen. De stagiaire is Pieter Meijer, nummer vijf op de kandidatenlijst van de PvdA in Duiven. ,,Jong geleerd, is oud gedaan” zal de 57-jarige Pieter hebben gedacht. Zo is de plakploeg voor de komende verkiezingen al weer verzekerd van kennis en kunde bij de nieuwste generatie.

Woensdagmorgen zou het gezicht van de PvdA in Duiven, Jasper Walraven, moeten prijken tussen de anderen. De PvdA is niet bang voor een beetje slecht weer, jongens van de gestampte pot trotseren de weergoden en gaan aan de slag. Echter te veel wind en te veel negatieve invloeden van de vorst op het geheime plakprocedé van Karel Schols gooiden roet in het eten. De wedstrijd van de elementen verloren, maar binnenkort zullen wij zege vieren en zal Jasper Walraven prijken in heel de gemeente, fier naast de andere lijsttrekkers.

PvdA Duiven verkiezingsposter

 

Top