Volhouden

Beste inwoners,

We hebben een weekend met mooi weer achter de rug en een aantal dagen met zo mogelijk nog mooier weer in het verschiet. Dat maakt wellicht de verleiding om naar buiten te gaan groot.

Ik wil u zeker niet de les lezen, maar ik wil er bij u wel op aandringen om de richtlijnen van het RIVM op te blijven volgen. Het is belangrijk dat u dat blijft doen. Doet u het niet voor u zelf, doet u het dan voor een ander, de kwetsbare personen in onze samenleving, voor uw familie en voor uw vrienden.

Ondanks dat de berichtgevingen hoopvol zijn dat er minder besmettingen zijn en minder mensen naar de Intensive Care hoeven, is het virus nog lang niet verslagen. De richtlijnen zijn er juist voor om die ziekenhuisbedden leeg te houden, zodat iedereen de zorg kan krijgen die nodig is.

Online zie ik allerlei leuke initiatieven voorbij komen. Zoals het online koffie drinken of initiatieven om voor elkaar boodschappen te doen. U bent creatief, saamhorig en solidair in een aparte tijd. Een tijd waar we de bevrijding van onze drie kernen zouden moeten vieren, maar we zijn beland in een tijd van een gezondheidscrisis. Maar het blijft wel belangrijk om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen waar nodig. Ik reken op u!

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen, opmerkingen, loopt u ergens tegenaan waarvan u even de oplossing niet meer weet of wilt u uw verhaal kwijt, dan kunt u mij e-mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook kunt u mij via Whatsapp een bericht sturen via 06 28 90 52 06

Ik wens u en al uw naasten heel veel gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,

Jasper Walraven
Fractievoorzitter PvdA Duiven

Top