Op deze plek houden wij u op de hoogte van wat er zich afspeeld tijdens de raadsvergaderingen.

Tijdens de laatste raadsvergadering van dinsdag 10 december 2019, stonden een aantal belangrijke punten op het programma, zoals de belastingsverordeningen 2020, de Najaarsnota 2019, de startnotitie* RES (regionale energie strategie) en onze motie voor de voedselbank. 

PvdA Duiven stemt tegen Meerjarenbegroting

Dinsdag 12 november is de meerjarenbegroting van de gemeente Duiven behandeld tijdens de Raadsavond. Er was genoeg te bespreken, want er moet bezuinigd worden.

Arbeidsmigranten Duiven

Tijdens de Politieke Avond van 29 oktober 2019 is er gesproken over het onderwerp arbeidsmigranten in de gemeente Duiven.

Op de Raadsavond van 18 december 2018 is er een Raadsprogramma aangenomen. PvdA Duiven steunt het Raadsprogramma niet.

Raadszaal Gemeente Duiven

De campagne voeren kost veel tijd. Vandaar dit verlate bericht "Uit de raad". De Raadsavond van 20 februari 2018 begon met het aanbieden van een petitie.

Raadszaal

Vorige week was er wederom een Raadsavond. Er stond niet veel op de agenda. Alleen het Esthetisch Programma van Eisen (EPvE) voor de A15.

Raadszaal

Een aantal weken terug volgde ik Karel Schols op als gemeenteraadslid in Duiven voor de PvdA. Wat houdt mij bezig als persoon, als PvdA-er en bovenal als gemeenteraadslid.

Top