Skip to main content

Nieuws

Nieuwjaarswens

31 december 2022

Beste leden,

2022 was een bijzonder jaar. Terugkeer vanuit een coronafase naar weer veel meer fysiek vergaderen. Het was ook het jaar van de gemeenteraadsverkiezingen, waar we als winnaar uit zijn gekomen, nog niet met zetelwinst, maar wel hebben veel meer mensen dan in 2018 voor de Partij van de Arbeid gekozen in de gemeente Duiven.

Deze winst is te danken aan de tomeloze inzet van onze gemeenteraadsfractie die met hun inbreng tijdens vergaderingen, het indienen van initiatiefvoorstellen, moties en amendementen alles op alles zet om onze gemeente socialer en meer leefbaar te maken. En dat geluid wordt gehoord in de samenleving.

Zoals we in de verkiezingscampagne ook zeiden: “Het moet anders, samen kunnen we dat!” Vanuit die gedachte schuif ik, als voorzitter, dan ook graag aan bij fractievergaderingen. Om te horen wat er speelt en leeft in de gemeenteraad en daar waar nodig of noodzakelijk ondersteuning te bieden aan de fractie. Het was en is me een genoegen om de toekomst van de PvdA Duiven samen met jullie vorm te mogen geven.

Ik ben trots op wat we doen en hoe we dat doen. In goede samenwerking en gelukkig met veel plezier. Ik wens iedereen gelukkig en bovenal gezond 2023 en ik kijk er naar uit om u ook dit jaar (weer) te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Mathieu Maanders
Jullie voorzitter


Dit artikel is geschreven door

Jasper Walraven

Jasper Walraven

Functie: Fractievoorzitter en Lijsttrekker GR2022
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.