Op 1 mei heeft de afdeling PvdA Duiven twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij zijn beide 25 jaar lid. 

Namens de Partij van de Arbeid hebben we op de Dag van de Arbeid onze jubilarissen, Ineke Levelink en Henri Sanders, samen met een prachtige roos, het speldje voor 25 jaar lidmaatschap gegeven. 

 Henri met speldje 25 jaar lid PvdA

 Ineke met speldje 25 jaar lid PvdA

foto's Karel Schols

Volhouden

Beste inwoners,

We hebben een weekend met mooi weer achter de rug en een aantal dagen met zo mogelijk nog mooier weer in het verschiet. Dat maakt wellicht de verleiding om naar buiten te gaan groot.

Een luisterend oor

Beste inwoners,

Afgelopen dinsdag had onze minister president een duidelijke boodschap. We zijn op de goede weg, maar we zijn er nog lang niet.

Onzekere periode corona

Beste inwoners,

Sinds een aantal weken is Nederland in de greep van het coronavirus. Zo ook onze kernen Loo, Groessen en Duiven. Op dit moment (maandag, 30 maart 2020) zijn in onze gemeente 7 inwoners besmet met het coronavirus.

Een jaar gaat soms snel voorbij en soms ben je even kwijt wat er in een jaar gebeurd is. Daarnaast is eind december een mooi moment om allerlei lijstjes te maken, zoals een Politiek Jaaroverzicht. In dit overzicht proberen we de belangrijkste zaken van dit jaar op een rijtje te zetten.

Versnellingsnotitie Woningbouw gemeente Duiven

Gisteravond is tijdens de Raadsavond de Versnellingsnotitie Woningbouw gemeente Duiven behandeld. Ondanks dat wij voor woningbouw zijn, hebben wij toch tegen het voorstel gestemd. Hieronder leest u waarom:

Internationale vrouwendag

Aan alle vrouwen van Duiven,

Met de verkiezingen in aantocht is dit het uitgelezen moment om u aan te spreken. 

PvdA Duiven posters plakken

[VIDEO] Vele jaren ervaring, degelijkheid, betrokkenheid en verbinding zoeken ten spijt, het is niet gelukt. Waar hebben we het over? Over de PvdA Duiven natuurlijk.

PvdA Duiven Samen vooruit!

Wij zijn lokaal, wij zijn sociaaldemocratisch en hoe we ons ook gaan noemen, dat blijven we. Dus de PvdA-Duiven is onze naam en blijft onze naam. We zijn er trots op.

Vuurwerk opruimen in Groessen

Wie kent ze nog, de stomme films van ruim honderd jaar geleden. Charlie Chaplin, Stan Laurel & Oliver Hardy en Buster Keaton waren de helden van toen.

PvdA leden bij de start van de campagne

De race om de kiezers? Misschien wel de race om de origineelste campagne met als hoofdprijs een vernoeming bij Eva Jinek voor een te lullig filmpje? Je weet niet waar het eindigt? We weten wel waar het begint voor de PvdA-Duiven. Bij de actuele groepsfoto en wel vandaag. Beginnend bij het gemeentehuis met uit alle hoeken opgetrommelde PvdA’ers. En dan met de eerste zeven gemeenteraadskandidaten gaan we verder op pad.

Vuurwerk opruimen in Groessen

Krijg maar eens meerdere agenda’s kloppend als het om een fotoshoot gaat. Dat is niet gemakkelijk. En het is een kwestie van moeten. Want ook sociaaldemocraten zullen met hun gezicht op de foto moeten voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Met goede ideeën en uitgekiende plannen alleen kom je er helaas niet mee. Dan zou het wel heel gemakkelijk zijn. De groepsfoto voor de PvdA Duiven is vandaag gepland, zaterdag 27 januari 2018.

Top