Een jaar gaat soms snel voorbij en soms ben je even kwijt wat er in een jaar gebeurd is. Daarnaast is eind december een mooi moment om allerlei lijstjes te maken, zoals een Politiek Jaaroverzicht. In dit overzicht proberen we de belangrijkste zaken van dit jaar op een rijtje te zetten.

Versnellingsnotitie Woningbouw gemeente Duiven

Gisteravond is tijdens de Raadsavond de Versnellingsnotitie Woningbouw gemeente Duiven behandeld. Ondanks dat wij voor woningbouw zijn, hebben wij toch tegen het voorstel gestemd. Hieronder leest u waarom:

Internationale vrouwendag

Aan alle vrouwen van Duiven,

Met de verkiezingen in aantocht is dit het uitgelezen moment om u aan te spreken. 

PvdA Duiven posters plakken

[VIDEO] Vele jaren ervaring, degelijkheid, betrokkenheid en verbinding zoeken ten spijt, het is niet gelukt. Waar hebben we het over? Over de PvdA Duiven natuurlijk.

PvdA Duiven Samen vooruit!

Wij zijn lokaal, wij zijn sociaaldemocratisch en hoe we ons ook gaan noemen, dat blijven we. Dus de PvdA-Duiven is onze naam en blijft onze naam. We zijn er trots op.

Vuurwerk opruimen in Groessen

Wie kent ze nog, de stomme films van ruim honderd jaar geleden. Charlie Chaplin, Stan Laurel & Oliver Hardy en Buster Keaton waren de helden van toen.

PvdA leden bij de start van de campagne

De race om de kiezers? Misschien wel de race om de origineelste campagne met als hoofdprijs een vernoeming bij Eva Jinek voor een te lullig filmpje? Je weet niet waar het eindigt? We weten wel waar het begint voor de PvdA-Duiven. Bij de actuele groepsfoto en wel vandaag. Beginnend bij het gemeentehuis met uit alle hoeken opgetrommelde PvdA’ers. En dan met de eerste zeven gemeenteraadskandidaten gaan we verder op pad.

Vuurwerk opruimen in Groessen

Krijg maar eens meerdere agenda’s kloppend als het om een fotoshoot gaat. Dat is niet gemakkelijk. En het is een kwestie van moeten. Want ook sociaaldemocraten zullen met hun gezicht op de foto moeten voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Met goede ideeën en uitgekiende plannen alleen kom je er helaas niet mee. Dan zou het wel heel gemakkelijk zijn. De groepsfoto voor de PvdA Duiven is vandaag gepland, zaterdag 27 januari 2018.

Leefbaarheid

Een winkelpand voor Goclean Duiven. Zaterdag 13 januari 2018 was de opening in de Elshofpassage. De initiatiefnemers Peggy Blauw, Wendy van Heumen en Marloes Heebing hebben voor de komende drie maanden een ruimte om scholieren educatie te geven over de rommel in het dagelijkse leven in Duiven.

Handbalwedstrijd

Duiven is een dorp maar groot genoeg om een heuse handbalderby te herbergen. Op zaterdag 6 januari stond de wedstrijd tussen de dames van HV Duiven en SC Groessen op het programma. De eerste wedstrijd was geëindigd in een nipte overwinning voor Groessen.

PvdA Duiven - Samen vooruit

Op 21 maart 2018 worden er weer Gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De PvdA Duiven doet aan deze verkiezingen mee! Met trots presenteren wij onze kandidatenlijst.

PvdA Duiven - Samen vooruit

Tijdens de raadsvergadering van 28 november is Karel Schols benoemt tot Fractieassitent en Jasper Walraven benoemt tot Raadslid.

Top